artikel

Paashaastaart

Het recept

Vlot te maken kindertaart, aangepast aan het paasfeest. Een cakebeslag rijk aan garnituur, gebakken in bakringen. Middendoor gesneden en rechtstaand afgewerkt tot een vrolijke paashaastaart.

Paashaastaart
Paashaastaart

 

Ingrediënten

Cakebeslag

Krenten/rozijnen

Cassatavruchten

Gedroogde abrikozen

Vanillecrème

Chocoladebloesem

Lichtbruine marsepein

Werkwijze

Cakebeslag voorzien van een garnituur van gewelde krenten, rozijnen en abrikozen.

Vervolgens Cassatavruchten, aangevuld met chocoladebloesem toevoegen.

Na het bakken in tweeën verdelen en rechtop zetten.

Maskeren met crème en na het koelen bekleden met bruine marsepein.

Met marsepein en chocolade afwerken tot vrolijke haasjes.

Calculatie

Grondstofprijs: €2,47 (per stuk)

Adviesverkoopprijs: €9,65 (per stuk)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels