fotoreportage

Gebackerij van den Berg timmert aan de weg

Foto & Video

Ton en Cees van den Berg zijn trots op waar ze nu staan met Gebackerij van den Berg. In de lunchroom van de vestiging in Gouda erkennen de broers dat de bedrijfsactiviteiten uit de hand zijn gelopen. Bruidstaartenwinkel, cateringservice, tearoom, taartenexpress, siroopwafelbakkerij, banketbakkerij, winkel én ontbijtservice maken diverse boekhoudafdelingen noodzakelijk.

Gebackerij van den Berg timmert aan de weg
Gebackerij van den Berg

Ton en Cees van den Berg zijn trots op waar ze nu staan met Gebackerij van den Berg. In de lunchroom van de vestiging in Gouda erkennen de broers dat de bedrijfsactiviteiten uit de hand zijn gelopen. Bruidstaartenwinkel, cateringservice, tearoom, taartenexpress, siroopwafelbakkerij, banketbakkerij, winkel én ontbijtservice maken diverse boekhoudafdelingen noodzakelijk.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels