fotoreportage

Sinterklaasgevoel terug bij de bakker brengen

Foto & Video

Ron Boszhard staat in november en december weer in het theater met zijn musical De Geheime Chocoladeletters Van De Sint. Klanten van deelnemende bakkers maken kans op gratis entreekaarten voor deze musical. Hoe zorg je er voor dat het Sinterklaasfeest ook een feest in de bakkerswinkel wordt? Damco, Dobla en Grobak gaven hun visie tijdens een viertal trainingssessies.

Sinterklaasgevoel terug bij de bakker brengen

Ron Boszhard staat in november en december weer in het theater met zijn musical De Geheime Chocoladeletters Van De Sint. Klanten van deelnemende bakkers maken kans op gratis entreekaarten voor deze musical. Hoe zorg je er voor dat het Sinterklaasfeest ook een feest in de bakkerswinkel wordt? Damco, Dobla en Grobak gaven hun visie tijdens een viertal trainingssessies in het land.

Het hele artikel: zie Bakkerswereld 4 oktober

Reageer op dit artikel