artikel

De Verleiding in Numansdorp

Dossiers

Een bakkerij, wijnafdeling, kookeiland, vleeswaren/notenafdeling en lunchroom. De Verleiding in Numansdorp heeft het allemaal. Volgens de eigenaren Ad Bussing en Astrid Roozenburg is het ‘de toekomst.’ Vorig jaar november werd de zaak geopend. ‘De verschillende producten versterken elkaar.

De Verleiding in Numansdorp

Een bakkerij, wijnafdeling, kookeiland, vleeswaren/notenafdeling en lunchroom. De Verleiding in Numansdorp heeft het allemaal. Volgens de eigenaren Ad Bussing en Astrid Roozenburg is het ‘de toekomst.’ Vorig jaar november werd de zaak geopend. ‘De verschillende producten versterken elkaar.’

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aansluitend aan de brood- en banketafdeling is de notenhoek en de vleeswarentoonbank waar tientallen soorten vleeswaren worden aangeboden. ‘We zijn breed in kwaliteit en prijsstelling; gewoon leverworst tot luxe pata negra.’
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om zowel de oudere als jongere consument tegemoet
te komen, hebben de eigenaren gekozen voor zowel
bedieningsmogelijkheid als zelfbediening. ‘We hebben
brood vooraan in de winkel gepositioneerd, omdat we
daarmee bekend zijn bij de mensen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klanten kunnen in een huiskamer setting genieten van een kop
koffie en eten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om de verschillende productgroepen onder de knie te krijgen,
hebben de eigenaren en het personeel training gehad
van de verschillende leveranciers.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De maaltijden, zowel kant-en-klare als dagverse maaltijden,
 worden bereid door een kok. De maaltijden worden in
een open keuken bereid, die in het midden van de zaak
is gevestigd. Kookcursussen staan op de planning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eigenaren Ad Bussing en Astrid Rozenburg
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels