nieuws

ChiqueOLatte is klaar voor uitbreiding

De winkel 1284

Opnieuw komt er een chocoladeformule in beeld. ChiqueOLatte brengt ambachtelijke producten van chocolade, eigen recepten voor chocolademelk en vers gemalen koffie van eigen koffiebonen en biologische theesoorten.

ChiqueOLatte is klaar voor uitbreiding

Het concept is klaar voor uitbreiden, meldt de Nationale Franchise Gids. Het eerste chocoladecafé opende in april in Amsterdam-West. Nu wil de formule ook openen in andere grote Nederlandse steden en in Londen, Brussel, Berlijn en Parijs.

ChiqueOLatte

ChiqueOLatte biedt veel producten onder eigen merk en legt nadruk op beleving. ‘Onze gasten worden bij binnenkomst verrast met de geuren van chocolade en vers gemalen koffie. Bij hun bestelling van een drankje, warm of koud, zit altijd een glaasje water, een schaaltje met eigen merk chocoladerepen en een leuk kaartje met een quote erbij’, aldus franchisegever Süleyman Gögüs.

Reageer op dit artikel