nieuws

Wethouder opent vernieuwde winkel Bakkerij Gorthuis

De winkel

Adam Elzakalai, wethouder economische zaken van de gemeente Haarlemmermeer, verricht op donderdag 3 september de (her)opening van de vernieuwde winkel van Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp. De wethouder onthult die dag daarnaast een heel lekker nieuw artikel.

Wethouder opent vernieuwde winkel Bakkerij Gorthuis
Bakkerij Gorthuis was tijdens de verbouwing ondergebracht in een noodwinkel. Foto: Bakkerij Gorthuis

‘Het is zover, onze vernieuwde winkel gaat 3 september open’, klinken Peter en Aria Gorthuis van Bakkerij Grothuis opgetogen. De verbouwing van de zaak aan de Kruisweg 953 in Hoofddorp nam acht weken in beslag. Die tijd was de winkel ondergebracht in een noodwinkel.

Heerlijkheden

‘Niet alleen zijn we een stuk groter geworden, maar naast het alom bekende brood en banket, hebben wij nu ook verse vleeswaren, kaas, verse jus d’orange en andere heerlijkheden op een manier zoals weinig bakkers dit hebben’, zeggen de eigenaren van de Hoofddorpse bakkerij. ‘Klanten kunnen bij ons dus een compleet assortiment meenemen, alles vers en puur. Dit maakt het zeker een bezoekje waard vinden wij zelf.’

Kijkje nemen

De feestelijke (her)opening op donderdag 3 september begint om 10.15 uur. Aanwezigen kunnen na de officiële openingshandeling door de wethouder een kijkje nemen in de vernieuwde winkel. Artikelen kopen is uiteraard ook mogelijk. ‘Wij en ons team zouden het heel leuk vinden u te mogen verwelkomen’, aldus Peter en Aria Gorthuis.

Meer informatie over Bakkerij Gorthuis is te vinden op de website Bakkerijgorthuis.nl.

Reageer op dit artikel