nieuws

Blik speculaaskruiden van J.S. Polak voor Lekkerste Speculaasbakker

De bakkerij 98

J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij heeft een blik speculaaskruiden geschonken aan Bakkerij Harrie-Jan Loeffen. Daarmee feliciteerde J.S. Polak de bakkerij in Cuijk met het feit dat Loeffen zich opnieuw de Lekkerste Speculaasbakker van Nederland mag noemen.

Blik speculaaskruiden van J.S. Polak voor Lekkerste Speculaasbakker
Accountmanager Marcel Ooijer van J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij overhandigt Henk Minten een blik speculaaskruiden. Foto: J.S. Polak

Bakkerij Harrie-Jan Loeffen bleek de sterkste tijdens de speculaaswedstrijd die Beko hield tijdens de Najaarsdagen op maandag 19 en dinsdag 20 september in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De bakkerij in Cuijk won de wedstrijd al een paar keer, maar moest vorig jaar de eer laten aan Theo Engelen in Bemmel.

Henk Minten

De speculaasspecialist bij Loeffen is Henk Minten. Hij werkt al 47 jaar bij de zaak in Cuijk en is verantwoordelijk voor de speculaasproductie en dus ook voor de wedstrijd. Het succes is vooral aan hem te danken. Na het behalen van deze prestigieuze overwinning, overhandigde accountmanager Marcel Ooijer van J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij een blik speculaaskruiden aan Henk Minten.

Reageer op dit artikel