nieuws

Grafisch designer bakt in het oog springende, kleurrijke koekjes

De bakkerij 39

Bakkers en banketbakkers die hun koekjesassortiment een impuls willen geven, zouden ter inspiratie hun licht eens kunnen opsteken bij Holly Fox. Deze inwoonster van het Amerikaanse Los Angeles combineert haar werk als grafisch designer met haar passie voor bakken. Het resultaat: in het oog springende kleurrijke koekjes.

Grafisch designer bakt in het oog springende, kleurrijke koekjes
Holly Fox/Instagram

Waterijsjes, diamanten, sneeuwkristallen, het symbool (‘The Symbol’) van de recent overleden popster Prince, babyrompertjes, sneeuwkristallen, bloemen, allerhande fruit, flamingo’s, regenbogen… De mogelijkheden die Holly Fox, ‘color lover, sugar baker and graphic designer’, op haar website en Instagram-account toont, zijn eindeloos. Haar koekjes worden gekenmerkt door hun gedetailleerdheid.

Webshop

De Amerikaanse brengt haar koekjes aan de man via haar webshop en durft voor haar creatieve ‘baksels’ een goede prijs te vragen: voor 24 diamant-koekjes in twee varianten betaalt de koper €40.

Reageer op dit artikel