nieuws

De Vlaam presenteert ‘nieuwe’ Kamphuisen Goudsche Siroopwafel en slaat eerste paal

De bakkerij 95

Banketbakkerij De Vlaam in Gouda presenteert op woensdag 18 mei de ‘nieuwe’ Kamphuisen Siroopwafel. Daarnaast slaat het bedrijf die dag op de Markt in Gouda de eerste paal op de locatie waar de nieuwe Kamphuisen Siroopwafelbakkerij wordt gerealiseerd.

De Vlaam presenteert ‘nieuwe’ Kamphuisen Goudsche Siroopwafel en slaat eerste paal
Foto: Banketbakkerij De Vlaam

‘Het Goudsche merk van weleer Kamphuisen Goudsche Siroopwafels, is in het afgelopen jaar nieuw leven ingeblazen. Het authentieke recept uit 1810 is opnieuw door onze bakkershanden gegaan’, aldus Anja, Jan en Nico Anker van Banketbakkerij De Vlaam. ‘We hebben het uit elkaar gehaald en weer opgebouwd met de beste grondstoffen, zodat de wafels smaken als nooit tevoren. En we staan op het punt om de Kamphuisen Siroopwafelbakkerij terug te verhuizen naar het historische centrum van Gouda.’

Historische centrum

De banketbakkerij heeft de verpakking ‘op verrassende wijze vernieuwd om een brug te slaan tussen toen en nu’. Van die sluier wordt in een officiële uitnodiging voor de presentatie al een klein tipje opgelicht. Rondom de onthulling is er een live-cookingoptreden van Toby Tredgett.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden kijken op de website van Banketbakkerij De Vlaam.

Reageer op dit artikel