nieuws

Sonneveld biedt ook in 2016 Puur voor de Bakker-programma

De bakkerij

Sonneveld Group BV biedt ook in 2016 weer een inspiratievol Puur voor de Bakker-programma aan met meerdere studiereizen naar Wenen, Luxemburg en Groningen.

Sonneveld biedt ook in 2016 Puur voor de Bakker-programma
Sonneveld Bakkerijgrondstoffen BV

‘Puur voor de Bakker staat voor kennis delen en inspiratie opdoen mét en voor Nederlandse en Vlaamse bakkerij-ondernemers’, aldus Sonneveld. ‘Het rendement van de bakker is hierbij het belangrijkste uitgangspunt.’ Het volledige programma is te vinden op de website van Sonneveld: Sonneveld.com/puurvoordebakker.

Deelname

Nederlandse en Vlaamse bakkers kunnen deelnemen aan het Puur voor de Bakker-programma door middel van het afsluiten van een contract, gebaseerd op extra kilo’s ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze extra kilo’s vertegenwoordigen een puntenaantal. De punten zijn in te wisselen tegen één of meerdere activiteiten uit het Puur voor de Bakker-programma 2016.

Meer informatie

Bakkers kunnen voor meer informatie en de actievoorwaarden terecht op Sonneveld.com/puurvoordebakker of contact opnemen met één van de vertegenwoordigers van Sonneveld.

Reageer op dit artikel