nieuws

Rob Sars treedt terug als algemeen directeur Bakeplus

Algemeen

Rob Sars heeft deze week te kennen gegeven, om privéredenen, per 1 augustus 2015 terug te treden als algemeen directeur van Bakeplus. De directie en raad van commissarissen betreuren dit besluit, maar respecteren zijn beweegredenen.

Rob Sars treedt terug als algemeen directeur Bakeplus
Rob Sars treedt per 1 augustus 2015 terugals algemeen directeur van Bakeplus. Foto: Bakeplus BV

De taken van Rob Sars worden de komende maanden geleidelijk overgedragen aan zijn beide collega’s Toon Merks en René Steuns. Het zoekproces naar een opvolger is inmiddels gestart.

Nog meer toegevoegde waarde

Rob Sars heeft gedurende de laatste jaren leiding gegeven aan Bakeplus BV, een bedrijf dat is ontstaan door de fusie van de familievennootschap Grobak BV met Bakeplus BV in 2011. Bakeplus: ‘Zijn inspanningen zijn er steeds op gericht om de beide bedrijven te integreren om zodoende nog meer toegevoegde waarde voor de klant te creëren als betrouwbare partner voor de logistieke dienstverlening aan ambachtelijke- en industriële bakkerijen en ijsbereiders.’

Onverminderd doorgezet

Voor zijn inzet en ideeën is het bedrijf hem bijzonder dankbaar. ‘Het gevoerde beleid van de afgelopen jaren wordt ook na het vertrek van Rob Sars onverminderd doorgezet waarbij wij blijven streven naar een fijne en duurzame samenwerking met onze klanten en leveranciers’, aldus Bakeplus

Reageer op dit artikel