video

Motiveren van medewerkers: tips & tricks

Strategie

Motiveren van medewerkers: tips & tricks
Workshop Motiveren medewerkers

Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers plezier in hun werk hebben en houden en graag een stapje extra doen om de beoogde resultaten met elkaar te behalen? Die vragen worden beantwoord tijdens de workshop Motiveren Werknemers van Ambacht&Business. Jan Willem Schouten legde voor Bakkerswereld de workshop vast op video.

De workshop Motiveren Werknemers wordt georganiseerd door het NBA. Trainer Carolijn Selten leert deelnemers hoe ze medewerkers en teams kunnen motiveren, zodat deze plezier in hun werk hebben en blijven houden en daardoor graag een stapje extra doen om de beoogde resultaten met elkaar te behalen. Het gaat om een praktische workshop met tips en voorbeelden.

Social Media

In de training Ambacht & Business seizoen 2016-2017 zit ook de workshop Social media, eveneens verzorgd door de NBA, op de dagen 6, 7, 13, 14 en 20 februari 2017. De workshop gaat vooral over de interactie met de consument via social media: wat plaatst de bakkerij-ondernemer (of een van zijn medewerkers die er goed in thuis is) op Facebook, Twitter en Instagram? Weet de bakker wat zijn klanten willen, stelt hij vragen via social media, vraagt hij via deze communicatiemiddelen de klant naar diens mening en advies? De workshop laat zien hoe social media nog meer en beter kan worden gebruikt voor het bedrijf.

Inschrijven kan via de site www.ambachtenbusiness.nl

Video

Reageer op dit artikel