nieuws

Fotoreportage: kijkje bij versmarkt Fresh! in Leidschendam

Strategie 820

In Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam hebben de eerste winkels van versmarkt Fresh! de deuren geopend. Bakkerswereld nam een kijkje in de toekomstige Mall of the Netherlands.

Fotoreportage: kijkje bij versmarkt Fresh! in Leidschendam
Foto: Peter Garstenveld

‘Proeven, genieten en ontspannen’ staat centraal in Fresh!, de nieuwe versmarkt van Winkelcentrum Leidsenhage en van het toekomstige Mall of the Netherlands. ‘Fresh! is een plek waar je komt voor je dagelijkse boodschappen, kunt genieten van verse maaltijden en waar winkeliers leuke evenementen organiseren, zoals kooklessen, proeverijen en demonstraties. Ook is er genoeg ruimte om even lekker bij te komen en te ontspannen’, valt te lezen op de website LeidsenhageVernieuwt.nl.

Bezoek Fresh! tijdens Verscongres

Foodmagazine organiseert samen met Efmi op 13 november het Nationale Verscongres 2018. Onderdeel van het congres is een bezoek aan Fresh! en aan Valk Versmarkt in Voorschoten. Kijk op http://www.verscongres.nl voor het programma en de sprekers.

Bijzondere mix

In de versmarkt zijn ‘bekende namen uit Leidsenhage aangevuld met een aantal bijzondere nieuwkomers’. Samen vormen zijn ‘een bijzondere mix van winkels’. Tot de speciaalzaken in Fresh! behoren Bakker van Maanen, Bij Robèrt en More Pastry. Deze (banket)bakkers bundelen hun krachten met onder andere Slagerij Christiaanse en Kippie (grill en maaltijden), een ijsbereider (Pavarotti Dolce), een vishandel (Henk Kraan), een notenspecialist (De Nootzaak van Genieten), een kaas- en delicatessenspecialist (Kaas en Zo), een groenten- en fruithandel (Middendorp), een koffiebrander (Stielman). Verder is Fresh! het adres voor exotische gerechten (Toko Bali, Itoshii Sushi Shop, Wah Nam Hong Asian Market, JerMoumi Oliva’s, Adega,Victor Russo’s Osteria en YoYo).

De artist impression:

De stand van zaken:

 

Foto's

Reageer op dit artikel