nieuws

Nog twee workshops te gaan in training Ambacht & Business

Strategie 324

Nog twee workshops te gaan in training Ambacht & Business
Archief Vakmedianet

De training Ambacht & Business seizoen 2016-2107 is halverwege. De workshops Grondstoffen en Ambachtelijk produceren zijn achter de rug en naar volle tevredenheid van de aanwezige deelnemers. De workshops Motiveren medewerkers en Social media volgen in respectievelijk januari en februari 2017. Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven.

De workshop Motiveren medewerkers vindt plaats op de data 9, 10, 16, 17 en 23 januari 2017. Het gaat om halfdaagse trainingen die plaatsvinden in het FC Innovation Centre in Wageningen.

Doel van deze training is om medewerkers en ondernemers en leidinggevenden handvatten te geven die zorgen voor een goede werksfeer. ‘Uw medewerkers zijn van groot belang voor uw bedrijf. Medewerkers die enthousiast en met plezier hun werk doen, zorgen voor een goede sfeer in het bedrijf en dragen bij aan het bedrijfsrendement’, aldus de NBA.

In de training leren deelnemers hoe medewerkers en teams te motiveren zodat deze plezier in hun werk kunnen hebben en houden en daardoor graag een stapje extra doen om de beoogde resultaten met elkaar te behalen. Het gaat om een praktische workshop met tips en voorbeelden.

Workshop Social media

De ins- en outs over social media worden een maand later gegeven op eveneens ochtenden en middagen van de dagen 6, 7, 13, 14 en 20 februari 2017.

Uw bedrijf heeft een facebook account en misschien bent u ook wel actief op twitter. Wat plaatst u op uw Social media? Aanbiedingen, filmpjes, foto’s van uw mooie producten? Hartstikke goed, dat willen uw klanten natuurlijk graag zien. Maar weet u ook wat uw klanten echt willen. Stelt u vragen aan uw klanten via Social media, roept u uw klanten op om hun mening en advies te geven? De workshop Social media laat zien hoe u Social media nog meer en beter kan gebruiken voor uw bakkerij.

Beide workshops worden gegeven door de Nationale Bakkerij Academie (NBA).

Inschrijven kan via de site van Ambacht&Business.

Reageer op dit artikel