artikel

Bedrijfsoverdracht of -beëindiging is best ingewikkeld

Strategie Voor abonnees

Het starten van een onderneming is gemakkelijker dan het beëindigen ervan. Er is veel om rekening mee te houden. Te veel om het allemaal zelf te kunnen of te weten. Er komen meerdere disciplines aan te pas om tot een succesvolle overdracht dan wel staking van de onderneming te komen. In een vierluik bespreken Jan Buitelaar (Resultsplus) en Sandra Klein Lenderink (Meer Leven Financiële Planning) het proces rondom stoppen met werken en het staken van de bedrijfsactiviteiten. In dit artikel worden de rollen van verschillende adviseurs belicht, waarna in het derde artikel een praktijkcasus wordt toegelicht. In de laatste aflevering volgt een interview met een voormalig ondernemer.

Bedrijfsoverdracht of -beëindiging is best ingewikkeld