Kwaliteit baktarwe kan al bij de oogst worden voorspeld
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
Nutri-Score is een vrijwillig voedselkeuzelogo. Als ondernemer ben je dus niet verplicht om Nutri-Score te gebruiken. Is het gebruik nuttig is voor...
Jürgen van Dongen uit Terheijden is de winnaar geworden van de strijd om 'Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2024' in de categorie professionals....
Producten van Bakkerij Dunselman zijn vanaf maandag 22 april te vinden in Jumbo Kooistra Julianadorp. 'Voor ons is dit een logische stap', legt Barry...
Royal Koopmans in Leeuwarden is een van de drie kanshebbers op de Koning Willem I Prijs 2024 in de categorie Grootbedrijf. Volgens de jury heeft de...
Bakkerij Koenen uit Westervoort is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2024. Paul Koenen nam de prijs samen met zijn zoon Bas Koenen en neef Arjan...
Pandriks in Meppel is overgenomen door het Franse Bridor, een dochteronderneming van Le Duff Group. Pandriks zal verdere groei en ontwikkeling...
Welke bakker of patissier durft het aan om de klassieke aardbeienslof een eigen, unieke twist te geven? Dit jaar is de wedstrijd om de lekkerste...
Aandacht voor hygiëne is belangrijk, zeker bij buitenverkoop, waar producten meer open liggen en de temperatuur kan oplopen. Met deze praktische tips...
Waar komt ons voedsel vandaan? Waar gaat het naar toe? Welke weg legt het af van productie tot ons bord? Fotograaf en filmmaker Kadir van Lohuizen...