Bakkerswereld Nieuws, kennis en carrière

  • home
  • abonneren
  • bakkersgids
  • digitaal magazine
  • whitepapers
Spring naar menuBakkerswereldHome Evenementen Bakkersgids

Navigatie

  • home
    • nieuws
    • nieuwsbrief
  • het recept
    • chocolade
    • banket
    • boter & margarine
    • oliebollen
  • de bakkerij
    • allergenen
  • de winkel
    • virtuele toer
    • pasen
  • mensenwerk
    • arbo
    • gezondheid
  • strategie
    • bakkersvak
    • bakkerijmonitor
    • bedrijfsvoering
    • bedrijfsoverdracht
    • communicatie en internet
    • europain
    • iba 2018
  • video
  • virtuele toer
  • dossiers
    • arbo
    • bakkerijmonitor
    • bakkersvak
    • banket
    • bedrijfsvoering
    • boter & margarine
    • chocolade
    • europain
    • fruit & gelei
    • gezondheid
    • iba 2018
    • oliebollen
    • pasen
  • vacatures

Overzicht

  • NBOV geeft voedselveiligheidstips voor december

    NBOV geeft voedselveiligheidstips voor december

    De decembermaand is traditioneel een drukke maand. Het is van belang om niet het oog op de voedselveiligheid te ...

    banket-kennis 1 nov 2018
  • Vipam leverancier van De Kuypers ‘Creative Kitchen’

    Vipam leverancier van De Kuypers ‘Creative Kitchen’

    Distilleerder De Kuyper uit Schiedam zet een nieuwe lijn in de markt voor de Nederlandse patisserie, chocolateri...

    Vipam 17 okt 2018
  • Zo maak je speculaas waar de klant mee wegloopt

    Zo maak je speculaas waar de klant mee wegloopt

    Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd de mooie, laatste maanden van het jaar i...

    speculaas 24 sep 2018
  • Banketadviseurs De Wit en Tros over 80 jaar banket in Nederland

    Banketadviseurs De Wit en Tros over 80 jaar banket in Nederland

    Wat is er in 80 jaar veranderd in het assortiment van de banketbakkerij, patisserie en chocolaterie? Peter de Wi...

    Heerlijk & Heerlijk 28 jan 2018

Deze maand in Bakkerswereld:

Broodtrends anno 2019
Stijgende vraag naar ‘schone’ producten
Ruiken, proeven, beleven
Horecava 2019
Stap voor stap
Kartoffelbrood
Nieuwe columnist
Rien Kos (directeur Van der Pol)



Gratis ‘speeddate’ op vakbeurs met Bakkerswereld-consultants

Wat kan ik doen om mijn klanten te binden of meer klanten te krijgen? Waar moet ik beginnen als ik mijn bedrijf wil overdragen? Stoppen met werken. Kan dat eigenlijk wel? Iedere ondernemer vraagt zich wel eens af wat zijn positie in de markt is en hoe hij succesvoller kan ondernemen. Om antwoorden te krijgen op deze en andere ondernemersvragen, kunnen bakkers tijdens Bakkersvak speeddaten in de stand van Bakkerswereld. Hier geven onze adviseurs Sandra Klein Lenderink, Jan Buitelaar, Friso Berghuis en Joep Gommans acte de présence.

 


Gratis nieuwsbrief Bakkerswereld.nl

Niets missen van Bakkerswereld.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief; zo’n 9.500 bakkers gingen u al voor!


Gratis Bakkersgids

In deze gratis Bakkersgids vindt u een overzicht van alle toeleveranciers voor Bakkers, overzichtelijk gerubriceerd. Neem een kijkje

Artikelen

  • het recept
  • de bakkerij
  • de winkel
  • mensenwerk
  • strategie

Uitgelicht

  • bedrijfsoverdracht
  • chocolade
  • communicatie en i...
  • criminaliteit
  • whitepapers: grat...

Volg bakkerswereld

  • twitter
  • rss
  • facebook

Events

  • foodvisie

Service

  • nieuwsbrief
  • contact
  • abonneren
  • adverteren
  • werken bij vakmed...
vakmedianet

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies