nieuws

Beko Groothandel behaalt AA-niveau BRC

Nieuws

Beko Groothandel behaalt AA-niveau BRC

De vestigingen van Beko Groothandel in Meppel, Utrecht, Veghel en ‘s-Gravenzande hebben de AA-status voor BRC Storage en Distribution verworven. Beko Groothandel ziet hierin een bevestiging van de constante kwaliteitsverbetering waaraan het bedrijf werkt.

Beko Groothandel BV behaalde in 2018 het BRC Storage en Distribution certificaat op A-niveau. Sindsdien is hard gewerkt om processen continu te verbeteren. Na audits door DNV GL, één van de grootste certificatie-instellingen, heeft dat geleid tot de dubbele AA: een kwaliteitsverbetering.

Verkoop, opslag en distributie

Beko Groothandel houdt zich bezig met de verkoop, de opslag en het distribueren van bakkerijgrondstoffen en -benodigdheden. Er wordt gestreefd naar een continue verbetering van producten en diensten om de klanten van Beko Groothandel een objectieve kwaliteitsgarantie te kunnen bieden.

Dit gebeurt door middel van periodieke controles en metingen, waarbij de gestelde BRC-normen het uitgangspunt zijn. De vestigingen van Beko Groothandel in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande zijn in oktober 2019 beoordeeld en gecertifieerd op AA-niveau.

BRC Storage en Distribution

De wereldwijd erkende BRC Storage en Distribution-norm is ontwikkeld voor bedrijven die zich, evenals Beko Groothandel, bezighouden met de verkoop, opslag en het distribueren van grondstoffen en voedingsmiddelen. De norm omvat voedselveiligheidseisen, aangevuld met een gedocumenteerd kwaliteitssysteem, alsmede concrete eisen met betrekking tot de continuïteit, bedrijfsinrichting en hygiënestandaarden (werken en persoonlijke hygiëne).

Reageer op dit artikel