nieuws

Beko Najaarsdagen opnieuw tweedaagse met speculaaskeuring

Nieuws

Beko Najaarsdagen opnieuw tweedaagse met speculaaskeuring

De Beko Najaarsdagen worden gehouden op maandag 23 en dinsdag en 24 september bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze tweedaagse vakbeurs is op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De Beko Najaarsdagen dienen ter inspiratie van de bakkerij-ondernemer voor met name het laatste kwartaal van het jaar. In het najaar en tijdens de feestdagen willen bakkers hun klanten tenslotte extra verrassen en de omzet een impuls geven. Daarbij helpt Beko graag, laat de inkoop- en adviesorganisatie weten.

Ruim 80 standhouders

Meer dan tachtig standhouders bieden de bezoekers van de Najaarsdagen fantastische beursacties in de vorm van waardecheques. Die cheques worden alleen uitgegeven op 23 en 24 september. Na inlevering daarvan bij Beko Groothandel wordt de totaalwaarde gecrediteerd.

Demonstraties

Op diverse plaatsen vinden er in de twee beurshallen demonstraties plaats. Leden van het BoulangerieTeam (Wietse Schiere, Niek van Waarde, Kris Huijsman en Michel Schröder), Carlo Midiri van het Nederlands Patisserie Team en de Italiaanse ijsbereider Paolo Romano dragen hier zorg voor.

Speculaaskeuring

Als vanouds kan bakkend Nederland tijdens de Beko Najaarsdagen speculaas laten keuren door een vak- en een consumentenjury. Het gaat om gevulde speculaas en speculaasjes met en zonder amandelen.

Met het laten keuren van de speculaas doet de bakker automatisch mee aan een wedstrijd. De ingezonden speculaas kan beoordeeld worden als de beste van de provincie of zelfs de beste van heel Nederland. Meer informatie over de speculaaskeuringen is te vinden op de website van Beko Coöperatie.

Bezoekers kunnen zich vooraf registreren en aanmelden voor de speculaaskeuringen (dat voorkomt wachten bij binnenkomst) via: bekonajaarsdagen.nl.

Tijd en locatie

Het NBC Congrescentrum is te vinden aan de Blokhoeve 1 in Nieuwegein. De tweedaagse vakbeurs is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Reageer op dit artikel