nieuws

Gratis ‘speeddate’ op vakbeurs met Bakkerswereld-consultants

Nieuws

Wat kan ik doen om mijn klanten te binden of meer klanten te krijgen? Waar moet ik beginnen als ik mijn bedrijf wil overdragen? Stoppen met werken. Kan dat eigenlijk wel? Iedere ondernemer vraagt zich wel eens af wat zijn positie in de markt is en hoe hij succesvoller kan ondernemen. Om antwoorden te krijgen op deze en andere ondernemersvragen, kunnen bakkers tijdens Bakkersvak speeddaten in de stand van Bakkerswereld. Hier geven onze adviseurs Sandra Klein Lenderink, Jan Buitelaar, Friso Berghuis en Joep Gommans acte de présence.

Gratis ‘speeddate’ op vakbeurs met Bakkerswereld-consultants
Bakkerswereld op Bakkersvak

Bakkersvak, de vakbeurs voor de bakkerijbranche, wordt op zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 maart gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Ondernemers die de beurs bezoeken, krijgen de gelegenheid om een één-op-ééngesprek te voeren met één van onze vier consultants. Het doel: samen uw onderneming nóg succesvoller maken.

Bakkerswereld en de vier consultants delen vanuit de stand (G131), op persoonlijke wijze hun kennis met ondernemende (banket)bakkers. Ondernemers die de beurs bezoeken, kunnen gratis ‘speeddaten’. Op basis van persoonlijke behoefte of vraag, krijgt u bruikbare informatie en handvatten om de zaak succesvol(ler) te maken of op een goede manier af te bouwen.

Klein Lenderink en Buitelaar zijn aanwezig op alle drie beursdagen, Berghuis en Gommans zijn te raadplegen op maandag en dinsdag. Voor wie hen nog niet kent, stellen we de specialisten kort voor:

Sandra Klein Lenderink

Sandra Klein Lenderink van Meer Leven Financiële Planning helpt ondernemers en hun gezin in financiële gemoedsrust te leven. ‘Dat doe ik door leven en geld op een unieke wijze met elkaar te verbinden en te kijken naar onbewuste overtuigingen over geld’, geeft ze aan. ‘Ik werk één-op-één met klanten en geef workshops en lezingen. Daarnaast begeleid ik als executeur de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen.’

Bakkersvak-bezoekers kunnen over drie specifieke onderwerpen met Sandra Klein Lenderink het gesprek aangaan: stoppen met werken en/of bedrijfsoverdracht, nalaten en vermogen opbouwen.

Jan Buitelaar

Jan Buitelaar

Jan Buitelaar van Resultsplus helpt ondernemende bakkers hun positie in de markt te bepalen, hun processen te optimaliseren om nu en in de toekomst een bevredigend resultaat te realiseren. Hierdoor ontstaat financiële rust en ruimte voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Jan Buitelaar is onder andere dé gesprekspartner voor winkeloptimalisatie; vraagstukken over exploitatie, (loon)kosten, investeringen en liquiditeit; en de regie bij koop of verkoop van de onderneming.

De focus van Resultsplus tijdens Bakkersvak 2019 ligt op de rol van regisseur bij koop- of verkoop van de onderneming; winkeloptimalisatie (haal meer resultaat uit uw winkel in vijf stappen); en de workshop Assortiments-management (onderscheidend assortiment met het juiste rendement).

 

Friso Berghuis 

Friso Berghuis heeft in de afgelopen twintig jaar bij verschillende bedrijven met veel passie zijn diensten mogen en kunnen uitvoeren. Sinds 2011 werkt hij als zelfstandig ondernemer en adviseur. ‘Wat ik belangrijk vind? Werken met mensen die motiveren, inspireren en een duidelijke visie hebben’, zegt hij.

Als onafhankelijk adviseur stimuleert Berghuis ondernemers en retailers om voortdurend te sturen en niet te blijven turen: ‘Retailen is in de huid kruipen van je klant. Wie zijn uw klanten en wat zijn hun behoeften en wensen? Weet wat uw klant wil en ontdek hoe u met eenvoudige aanpassingen net dat stapje extra kunt zetten.’

Naast verschillende producten zoals de BakkerijMonitor, Assortimentsanalyse en Klantenherkomstanalyse, verzorgt Berghuis ook trainingen aan winkelmedewerkers en bij de NBA. Daarnaast is hij de beheerder van de SportMonitor en MKBShoeScan en schrijft hij in Bakkerswereld over bedrijfseconomische vraagstukken.

Joep Gommans

Joep Gommans van Bakkerij Support is een gepassioneerd ondernemer in hart en nieren binnen de bakkerijbranche. De pijlers onder Bakkerij Support zijn Online en offline Storytelling; Videomarketing; Social media marketing; Winkel coaching; Assortimentsmanagement; en Bakkersonderzoek. ‘Mijn werkwijze is praktisch en doelgericht’, aldus Joep Gommans.

Bij hem kunnen geïnteresseerden terecht voor antwoorden op vragen als ‘Hoe kan ik mijn bijzondere verhalen beter vertellen via offline en online media?’, ‘Hoe kom ik in de publiciteit door gebruik te maken van guerrilla- en onderscheidende marketing?’, ‘Hoe vestig ik de aandacht op mijn bedrijf en mijn producten door in te haken op de actualiteit?’ en ‘Hoe kom ik erachter hoe mijn bestaande klanten over mij denken en wat hun wensen zijn?’

Ondernemende (banket)bakkers die belangstelling hebben voor een gratis consult met één van de specialisten, kunnen zich vanaf maandag 4 februari aanmelden via deze speciale website. Bij inschrijving geldt ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Reageer op dit artikel