nieuws

Robèrt speelt zalen plat met theatrale foodexperience

Nieuws 1141

Robèrt van Beckhoven staat donderdagavond in Stadskanaal met zijn theatershow ‘bij Robèrt – een theatrale foodexperience’. De Meester heeft inmiddels al een maand de theaters in Zuid-Nederland platgespeeld met een show ‘waarbij je van tevoren liefst geen stevige maaltijd nuttigt’. Van Beckhoven zet hiermee opnieuw het ambacht in een positief daglicht.

Robèrt speelt zalen plat met theatrale foodexperience
Robèrt van Beckhoven gaat het theater in. Foto: bij Robèrt

De Oisterwijkse bakker Robèrt van Beckhoven maakt de theatertour ‘bij Robèrt – de theatrale foodexperience’ samen met I&L Entertainment. Robèrt serveert het publiek een bijzondere voorstelling vol persoonlijke verhalen in een gastvrije sfeer, die de smaakpapillen prikkelt.

De voorstelling in Theater Geert Teis in Stadskanaal is de volgende in een reeks shows, waarvan de laatste plaatsvindt op 23 maart 2019 in Amsterdam. Intussen heeft Van Beckhoven al diverse theaters in het zuiden van het land platgespeeld, laat hij weten. ‘En er zijn al nieuwe shows bijgeboekt’, vertelt hij.

(tekst loopt door onder de trailer)

Extra dimensie van ruiken en proeven

Anders dan beeld en geluid en geschreven media, biedt het theater Van Beckhoven de extra dimensie van het ruiken en proeven. De theatergasten mogen zich dan ook verheugen op een voorstelling die smaakvol zal zijn. ‘bij Robèrt… de theatrale foodexperience wordt een verrassende theaterbeleving waarbij je van tevoren liefst geen stevige maaltijd nuttigt’, kondigen de theaters die Van Beckhoven aandoet aan. De tickets kosten gemiddeld €48, inclusief €15 aan lekkernijen.

Visionair op gebied van food

De theaterbezoekers die hun keus voor komend seizoen nog willen maken, lezen: ‘Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (onder andere Heel Holland Bakt) is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur u aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert u een theatrale foodexperience.’

Leven als bakkerszoon

Robèrt zegt hierover onder meer: ‘De inhoud en inspiratie van de show liggen in Oisterwijk. Het zal gaan over mijn leven als bakkerszoon, over het ambacht en het feit dat bij Robèrt écht een familiebedrijf is, waarbij we onze collega’s ook graag een gezicht geven. Ik kan natuurlijk nog niet alles verklappen, maar het uitgangspunt is steeds geweest: verrassen.’

Reageer op dit artikel