nieuws

Chocolatier Hulshof stapt over naar bakkerij Nollen

Nieuws 2445

Chocolatier Hulshof stapt over naar bakkerij Nollen
Foto: Jan Willem Schouten

Chocolatier Hans Hulshof uit Eibergen stapt over naar bakkerij Nollen. Dit laat hij weten aan Tubantia. Bij Nollen gaat hij zich richten op wat hij het liefste doet: nieuwe bonbons bedenken.

‘Het geeft een boel rust, ik ben er zeer verheugd over’, vertelt Hans Hulshof aan Tubantia. De chocolatier treedt per 1 januari 2019 in dienst bij bakkerij Nollen. Hulshof is de afgelopen jaren meerdere keren benadert door Nollen. De derde keer was scheepsrecht. ‘Uiteindelijk hapte ik toe. Ik heb geen opvolger voor mijn eigen bedrijf, maar ik wil nog wel graag blijven werken. Zo’n gelegenheid doet zich niet snel weer voor’, vertelt hij.

Chocolaterie in Eibergen

De chocolaterie in Eibergen die geleid wordt door de echtgenote van Hulshof blijft bestaan. Zelf komt de chocolatier te werken in Hengevelde. Het pand wordt daar verbouwd, zodat de chocolatier er goed uit de voeten kan.

Hulshof maakt lekkerste bonbon van Nederland

Hulshof maakt lekkerste bonbon van Nederland

Workshops

‘Het is de bedoeling op termijn in het Hengeveldse atelier ook workshops te geven, zoals ik dat nu in Haaksbergen en eerder in Eibergen deed. Mogelijk verzorg ik er op termijn bovendien lessen aan aankomende patissiers’, licht de bonbonmaker toe.

Bekijk ook de video van Bakkerswereld waarin Hans Hulshof stap voor stap demonstreert hoe je een traditioneel paasei maakt. 

Video: ‘Traditioneel Paasei blijft trekker’

 

Reageer op dit artikel