nieuws

Bakkersvisie 2018 inspireert tot make-over

Nieuws 796

Puratos, Bakkerij Support en BakkerijMonitor hebben samen het initiatief genomen tot de organisatie van het nieuwe evenement Bakkersvisie 2018. Op 5 februari dagen zij ondernemers aan de hand inspirerende sessies uit om het jaar te beginnen met veranderingen: een echte Bakkerij Make-over.

Bakkersvisie 2018 inspireert tot make-over

Om ervoor te zorgen dat bakkersbedrijven voldoende mee kunnen gaan met de veranderende wereld organiseren Puratos, Bakkerij Support en BakkerijMonitor het evenement Bakkersvisie 2018. Het evenement vindt plaats op 5 februari in Nijkerk.

Tijdens de inspirerende sessies worden ondernemers en eindbeslissers in de branche uitgedaagd om het nieuwe jaar te beginnen met veranderingen die het jaar succesvol gaan maken. Het uiteindelijke doel is een bakkerij make-over.

Kleine groepen van 20 deelnemers

Bij de opzet van Bakkersvisie is gekozen voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Bart van Gelder, Puratos: ‘We willen dat de deelnemers aan elke workshop kunnen deelnemen, waarbij we uitgaan van maximaal 20 deelnemers per workshop. Dat betekent dat het event toegankelijk is voor maximaal 60 deelnemers. Niet te massaal en lekker interactief.’ Alleen ondernemers en eindbeslissers binnen een brood- of banketbakkerij kunnen zich inschrijven voor Bakkersvisie. Het event is met name geschikt voor diegenen die zich aan de commerciële kant van de organisatie bevinden.

Inspirerende sprekers en workshops

Diverse sprekers van binnen en buiten de branche gaan de bezoekers inspireren. Zo zullen Tineke en Menno Plagmeijer, van Broodje van Eigen Deeg uit Groningen, vertellen over het geheim achter hun snelle succes. Arthur Feenstra van de succesvolle modeketen Only for Men en de unieke formule The Bakery legt uit hoe het mogelijk is om tegen de stroom in te groeien door anders te ondernemen.

Tijdens de workshops krijgen de deelnemers tips om het assortiment te managen, hoe sociale media écht succesvol in te zetten en leert men de laatste consumententrends door te vertalen naar product, dienst en winkel. Extra leuk: tijdens de pauze en na afloop is make-up artist Sandra aanwezig om liefhebbers te voorzien van een Touch-up!

De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend. Meer informatie is te vinden op de website van Bakkersvisie.

Reageer op dit artikel