nieuws

Van der Veer laat relaties delen in ‘Traktatieregeling’

Nieuws 940

Van der Veer laat relaties delen in ‘Traktatieregeling’

2500 klanten van Echte Bakker Van der Veer uit Barneveld krijgen een welbekende blauwe enveloppe in de bus. De bakker brengt er op ludieke wijze zijn decemberassortiment mee onder de aandacht.

Echte Bakker Van der Veer in Barneveld laat zijn klanten meeprofiteren van het belastingvoordeel dat het nieuwe kabinet hem – zogenaamd – verstrekt. De bakker heeft daarvoor speciale eindejaarstraktaties geselecteerd.

Klanten – vooral bedrijven die aan het eind van het jaar relaties en medewerkers willen fêteren – krijgen een brief in een blauwe enveloppe in de bus, met onderstaande tekst:

Belastingstelsel op de schop

‘Beste Jaap van de Veer, profiteer nu van de Tel-uit-uw-winst-traktatieregeling. Het Belastingstelsel gaat op de schop: als Echte Bakker van der Veer gaat u minder belasting betalen over uw winst.  De Tel-uit-uw-winst-traktatieregeling is nieuw bakkersbeleid dat helpt om uw winst te verhogen.’

Wetenschappelijk onderzoek

Van der Veer speelt ‘dit voordeel’ dus door aan zijn klanten. De bakker doet er nog een schepje bovenop: ‘Wetenschappelijk onderzoek toont aan: werknemers die regelmatig oprechte complimenten/traktaties krijgen, zijn 5 tot 7 procent productiever. En tevreden medewerkers leiden weer tot tevreden klanten…’

Proef op de som

Hoog tijd voor zijn klanten om volgens Van der Veer om de proef op de som te nemen. Letterlijk welteverstaan. ‘Speciaal voor u hebben we alvast drie smakelijke eindejaarstraktaties geselecteerd. Natuurlijk zijn die ook erg geschikt om klanten en relaties te bedanken op een unieke manier.’

Met vriendelijke groet, Jaap & Aukje, Lammert en Remco – genoemde prijzen zijn excl. 6% btw.

Trots op Remco

Jaap en Auke van der Veer zijn erg trots op hun zoon Remco, die deze actie bedacht.

Eerder deze maand trad Van der Veer al in de spotlights met de Gelderse Verleiding on Tour.

Reageer op dit artikel