nieuws

Bakkerijmuseum Hattem genomineerd voor ‘Leukste uitje’

Nieuws 944

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is door de ANWB genomineerd in de publieksverkiezing ‘Leukste uitje van Gelderland’.

Bakkerijmuseum Hattem genomineerd voor ‘Leukste uitje’
Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is genomineerd voor de ANWB-publieksprijs 'Leukste uitje van Gelderland'. Foto: Facebook Bakkerijmuseum

Het Bakkerijmuseum won eerder dit jaar de prijs ‘Beste museum voor kinderen in de provincie Gelderland’, een wedstrijd die werd uitgeschreven door de Nederlandse Museumvereniging. ‘Een bekroning en beloning voor het nieuwe beleid dat vijf jaar geleden werd ingezet. Stijgende bezoekersaantallen en hoge waarderingen op beoordelingssites maken dat de museumwereld niet meer heen kan om de drie historische panden vol bakkershistorie binnen de oude muren van de vestingstad Hattem’, meldt Veluweland.nl.

Bakkerijmuseum plaatst oproep op Facebook

Het museum komt nu weer in aanmerking voor een publieksprijs. De ANWB nomineert het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem als ‘Leukste uitje in Gelderland’. In de laatste ronde kan iedereen die dat wil stemmen op het Hattemse museum, via de Facebookpagina van het museum. ‘In de museumwereld is het met dit soort dingen altijd een beetje David tegen Goliath maar met uw steun gaan we er toch voor! Kleine musea verdienen ook een kans!’ meldt het museum op Facebook.

Reageer op dit artikel