nieuws

Bakkersvak groeit uit haar jas

Nieuws 303

De tweede dag van de Bakkersvak is van start. Het lijkt erop dat het bezoekersaantal van vorig jaar geëvenaard wordt. Dit jaar zijn er meer exposanten dan vorig jaar op de beurs te vinden. Daarom verhuisd de Bakkersvak volgend jaar naar Gorinchem.

Bakkersvak groeit uit haar jas

Organisator Easyfairs is tevreden over het verloop van de Bakkersvak. ‘De stands zijn mooier en je ziet dat exposanten echt het ambacht centraal hebben gesteld’, vertelt Corine Visser van Easyfairs. ‘Daarnaast worden de exposanten weer elk jaar professioneler.’

Evenementenhal Gorinchem

Volgend jaar vindt de Bakkersvak plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs is eigenaar geworden van deze hal en van de evenementenhallen in Hardenberg en Venray. Easyfairs kiest ervoor om de bakkersvakbeurs in te organiseren omdat deze het centraalst ligt, bovendien kunnen alle circa 180 standhouders in één hal worden ondergebracht.

Reageer op dit artikel