nieuws

Kaak Group en Semiotic Labs bundelen krachten

Nieuws 160

Kaak Group en Semiotic Labs bundelen krachten

Kaak Group en Semiotic Labs gaan samenwerken om onderhoud voor machines 100 procent voorspelbaar te maken. Ze tekenden vandaag een overeenkomst voor de ontwikkeling van een Smart Condition Monitoring systeem voor elektromotor-aangedreven machines in de bakkerij-branche.

Speciale sensoren en slimme algoritmes zorgen ervoor dat Kaak Group geïnformeerd wordt als de conditie van zijn machines achteruit gaat. Daarmee wordt doelgericht onderhoud ingepland voordat de machines uitvallen.

Voorop lopen

Lodewijk van der Borg, directeur Kaak Group: ‘Als wereldmarktleider willen we voorop lopen in de technologische ontwikkelingen. Onze klanten kiezen voor Kaak omdat we een betrouwbare partner zijn. We leveren topkwaliteit en versterken onze producten met services op gebied van onderhoud. De slimme sensoren van Semiotic Labs helpen ons om voorop te blijven lopen én om de betrouwbaarheid van onze machines nog verder te verbeteren.’

‘We hebben Lodewijk leren kennen via een innovatie-netwerk. Hij is onlangs naar Silicon Valley gereisd en heeft daar inspiratie opgedaan, maar is de praktische kant van innovatie niet uit het oog te verloren: nieuwe oplossingen moeten vooral in dienst staan van de klant. Als startende onderneming is de samenwerking met een partij waar innovatie een werkwoord is van groot belang. We kunnen profiteren van de kennis van de Kaak Group, gaan direct aan de slag door onze oplossing bij hun klanten te plaatsen en krijgen feedback van ze. Mooier kan niet’, vult Simon Jagers van Semiotic Labs aan.

Reageer op dit artikel