nieuws

Inschrijving Lekkerste Brabantse Worstenbroodje geopend

Nieuws

Inschrijving Lekkerste Brabantse Worstenbroodje geopend
Archief Bakkerswereld

Omroep Brabant gaat voor de inmiddels eenentwintigste keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Bakkers, slagers, thuisbakkers en leerlingen kunnen zich opgeven voor deze wedstrijd. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf nu tot en met 6 januari.

Winnaars van de winkel kunnen rekenen op een winkel gevuld met worstenbroodliefhebbers tot maanden na de uitreiking. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 6 januari 2017 via omroepbrabant.nl/worstenbroodje. De voorrondes vinden plaats op 13 en 14 maart 2017 bij Omroep Brabant te Son.

Mystery shopper

Elke deelnemer uit de categorie bakkers en slagers wordt bezocht door de Mystery Shopper. Dit maakt de strijd nog spannender en eerlijker. De consumentenjury zal niet alleen tijdens de finale, maar vanaf dit jaar ook tijdens de voorronde jureren.

In maart 2016 is de cultuur van het Brabantse worstenbroodje nog op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland geplaatst.

Verslag

Omroep Brabant zal net als andere jaren weer uitgebreid verslag doen van de strijd met onder andere een wekelijks programma op TV.

De organisatie van de wedstrijd gebeurt in een samenwerking met Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College in Breda, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant.

Reageer op dit artikel