nieuws

Laatste week om aan te melden voor Leerbedrijf van het Jaar

Nieuws 31

U heeft nog één week de tijd om uw bedrijf aan te melden voor de verkiezing tot Leerbedrijf van het Jaar 2017.

Laatste week om aan te melden voor Leerbedrijf van het Jaar
Het team van Banketbakkerij Oonk, met eigenaar Marc Oonk uiterst links, werd vorig jaar tot Leerbedrijf van het Jaar verkozen.

Vorig jaar werd Banketbakkerij Oonk tot Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij uitgeroepen.

Stimuleren leren in de praktijk

De verkiezing onderstreept het belang van goede leerbedrijven voor de bakkerij. De waarde van leerbedrijven wordt op deze manier extra onder de aandacht gebracht. Praktijkbegeleiders en ondernemers van leerbedrijven uit het hele land kunnen met de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2017 Bakkerij hun talent tonen.

Aanmelden

Ondernemers, medewerkers en/of leerlingen van leerbedrijven kunnen zich aanmelden tot 1 november 2016. Na aanmelding is het aan de leerbedrijven om de verkiezingscommissie (vertegenwoordigers van de werkgevers- en werknemersorganisaties, ROC’s, SBB) te overtuigen van hun opleidingskwaliteiten. Van alle inzendingen krijgen de acht beste bedrijven een audit. Hiervan gaan drie genomineerde leerbedrijven door naar de laatste ronde. Tijdens deze laatste ronde krijgen de leerbedrijven de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan de commissie tijdens een presentatieronde. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de MBO Kampioenendag in 2017.

Reageer op dit artikel