nieuws

‘Dough’ concept van bakkerij DANVO haalt landelijke tv Dubai

Nieuws

DANVO Bakeries heeft tijdens de Halal Middle East Exhibition (8 t/m 10 december 2015) in Dubai met succes haar nieuwe ‘Dough’ concept gepresenteerd.

‘Dough’ concept van bakkerij DANVO haalt landelijke tv Dubai
DANVO op de beurs in Dubai

De beurs werd geopend door Sjeik Khalid bin Abdullah bin Sultan Al Qassimi. Na de opening van de beurs kwam de Sjeik een kijkje nemen bij de beursstand van DANVO. Ook had algemeen directeur Ralph van Iersel de eer om kort het concept van ‘Dough’ aan de Sjeik uit te leggen, wat ook op de landelijke tv werd uitgezonden.

DANVO Bakeries wil met hun nieuwe concept de internationale broodmarkt betreden. Ralph van Iersel: ‘Er liggen nog veel kansen met betrekking tot brood in het Midden Oosten en Azië. Dat geldt zeker voor ‘Dough’.’ De Halal Exhibition in Dubai was hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. De beurs trekt veel inkopers en groothandels uit het Midden Oosten en Azië. Doordat ‘Dough’ bevroren deeg is en géén bake off brood, is het een interessant product om te exporteren naar het buitenland.

 

Reageer op dit artikel