nieuws

Architecten helpen BoulangerieTeam bij productpresentatie

Nieuws

Innovatie speelt bij de Internationale vakwedstrijden een belangrijke rol. Om te kunnen innoveren op het gebied van productpresentatie werkt het BoulangerieTeam samen met architecten John van Lierop en Kim de Greef.

Architecten helpen BoulangerieTeam bij productpresentatie
Pater Poels

De architecten hebben het BoulangerieTeam geholpen rondom de productpresentatie en showstukken tijdens de IBA Cup in München en het EK Boulangerie in Nantes. Ook bij de aankomende wedstrijden blijft het BoulangerieTeam gebruikmaken van deze kennis. Als tegenprestatie moest het BoulangerieTeam aan het einde van het jaar feestelijke broden bakken voor de vrijwilligers van Stichting Pater Poels. Hier is het BoulangerieTeam uiteraard op in gegaan en heeft iedere vrijwilliger een lekkere panettone geschonken.

Broodpater

Elke nacht fietst de negentachtig jarige Gerrit Poels door de stad Tilburg om brood te brengen bij hen die er niet om durven vragen. Iedereen in Tilburg noemt hem dan ook de Broodpater. Dat moet ‘s nachts, omdat veel mensen zich voor hun armoede schamen. ‘Sommige dingen kunnen het daglicht niet verdragen’, zegt hij. Overdag halen zo’n honderd gezinnen die zich minder schamen het brood op in zijn achtertuin. Meer informatie over Pater Poels is te vinden op www.gerritpoels.nl.

Reageer op dit artikel