nieuws

Amerikaanse luchtvaartmaatschappij in de ban van stroopwafel

Nieuws

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines brengt de gratis snack terug aan boord. De stroopwafel van banketbakker Daelmans uit Nieuwkuijk. Het nieuws wordt gebracht door onder andere Time Magazine, USA Today, Fox News, Bloomberg news en People Magazine. Amerika smelt voor de Nederlandse lekkernij.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappij in de ban van stroopwafel
©Terry Halsey

Algemeen Directeur Daelmans, Thijmen Peter de With: ‘We zijn er blij mee, maar vooral ook trots op dat één van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld haar kwaliteit uitdraagt met een stroopwafel van Daelmans. United Airlines heeft ook een prachtige clip gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je onze stroopwafel het best kunt eten. Een reiziger legt een wafel op een hete kop koffie en laat zien hoe de caramel heerlijk zacht wordt. Het is misschien wel de mooiste commercial die ooit over een koekje is gemaakt.’

Ideale snack

Reizigers die economy class vliegen bij de United Airlines krijgen sinds 2008 geen gratis snack meer op korte vluchten. Dat verandert met ingang van 1 februari 2016 omdat klanten hebben aangegeven dat ze zo’n attentie eigenlijk best waarderen. United Airlines vliegt dagelijks naar 352 luchthavens in zes continenten. Vice President Food Service Jimmy Samartzis: ‘Het is een knipoog naar onze wereldwijde aanwezigheid. De stroopwafel is een ideale snack bij een lekkere kop koffie of thee die onze medewerkers vanaf februari met trots zullen presenteren.’

Reageer op dit artikel