nieuws

EK Boulangerie laatste wedstrijd dit jaar voor BoulangerieTeam

Nieuws

De laatste wedstrijd van dit jaar start aankomend weekend voor het BoulangerieTeam: het EK Boulangerie in Nantes. Namens Nederland komen Michel Schröder, Gerard Vreugdenhil en Stefan van Lieshout in actie.

EK Boulangerie laatste wedstrijd dit jaar voor BoulangerieTeam
Coach Hans Som, samen met het EK-team Stefan van Lieshout, Michel Schröder en Gerard Vreugdenhil. Foto: JAWS

Nederland neemt het wederom op tegen een aansprekend deelnemersveld. Zo zijn Frankrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland, Luxemburg en regerend Europees Kampioen België de tegenstanders.

Muzikale showtafel

Rondom het door de organisatie vastgestelde thema Muziek wordt er een vrolijke en muzikale showtafel gepresenteerd. Van Lieshout maakt als showstuk een ouderwetse platenspeler waar nog volop muziek in zit. Daaromheen presenteren Schröder (categorie Brood) en Vreugdenhil (viennoiserie) hun assortiment aan producten. Ook hier is het thema duidelijk terug te zien door muzieknoten en instrumenten op de producten terug te laten komen.

Laatste dag

Op de laatste dag van het Europees Kampioenschap, dinsdag 20 oktober, komt Nederland in actie. Om 07.00 uur start de wedstrijd. Het team heeft dan zeven uur de tijd om alle producten te maken. Aansluitend worden de producten gepresenteerd aan de jury en wordt de showtafel opgebouwd. Op woensdag 21 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur is de prijsuitreiking.

 

Reageer op dit artikel