nieuws

Tijdelijk boterhammenrestaurant van De Ruijter in Amsterdam

Nieuws

Broodversierder De Ruijter krijgt in Amsterdam een boterhammenrestaurant. De Ruijter maakt van restaurant De Struisvogel tijdelijk een ontbijt- en lunchrestaurant waar gasten in ruil voor een originele creatie met het zoete broodbeleg gratis een ‘bammetje’ kunnen eten.

Tijdelijk boterhammenrestaurant van De Ruijter in Amsterdam
De Ruijter

De Struisvogel, een restaurant in een souterrain van een grachtenpand op de hoek van de Keizersgracht met de Berenstraat, is van 4 tot 10 september boterhammenrestaurant.

Social media

Er is geen menukaart en geen prijslijst. In ruil voor het delen van een foto van de creatie op social media met #broodjebijzonder, hoeft er niet te worden afgerekend.

Aanleiding voor de opening is volgens Koninklijke De Ruijter onderzoek waaruit blijkt dat de meeste Nederlanders veel brood eten, maar weinig variëren met slechts twee soorten broodbeleg. ‘Met dit restaurant wil Koninklijke De Ruijter hier verandering in brengen en mensen inspireren om hun brood weer bijzonder te maken.’

Reageer op dit artikel