nieuws

Zoete Zondag met jubilaris Cornelissen bij bakkerszaak

Nieuws

Zoete Zondag met jubilaris Cornelissen bij bakkerszaak

Bij Bakkerij Maassen in Wanroij viert Robert Cornelissen zijn 25-jarig dienstjubileum met een feestelijke Zoete Zondag op 27 zondag oktober.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje achter de schermen van het bakkersbedrijf te nemen en de jubilaris te feliciteren.

Er zijn tal van activiteiten tijdens deze bijzondere open dag. Zo is er de Zoete Route met demonstraties en proeverij van zoete en hartige hapjes en de nieuwste producten. Speciaal voor de kinderen is er een mini-workshop taartjes decoreren. Ook is er Sweet Shopping: een lekker gevulde tas scoren voor een zoete prijs.

Het familie-bakkersbedrijf Maassen bakt al sinds 1817 in Wanroij. Ook de werknemers voelen zich helemaal thuis in het familiebedrijf. Jubilaris Robert Cornelissen wil graag het publiek nader kennis laten maken met zijn bakkersvak. Na vijf generaties zonen, is er nu dochter Margriet die met hart en ziel voor de zaak gaat.

Reageer op dit artikel