nieuws

Van Rossum weg bij Bakker Bart

Nieuws

Van Rossum weg bij Bakker Bart

Na een carrière van twintig jaar vertrekt Paul van Rossum bij Bakker Bart. Zijn taken worden verdeeld over het managementteam van Bakker Bart..

Het managementteam van Bakker Bart bestaat uit Steven Dikker (onder meer verantwoordelijk voor bouwmanagement), Jan van de Kraats (financiën en ICT) en Bert Bargboer (voor de afdelingen formulemanagement, categorymanagement, inkoop en marketing). Hanneke de Backer wordt eindverantwoordelijk voor klantenservice.

Van Rossum was niet bereikbaar voor toelichting of commentaar, maar zegt in een mail terug te kijken op een zeer mooie periode en een leuke samenwerking met velen. Hij gaat zich de komende periode oriënteren op een nieuwe stap in zijn carrière.

Reageer op dit artikel