nieuws

Prinsesjes krijgen boek ‘Taart voor Sinterklaas

Nieuws

Prinsesjes krijgen boek ‘Taart voor Sinterklaas

De drie prinsesjes van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben de afgelopen week elk een exemplaar van het boek ‘Taart voor Sinterklaas’ ontvangen.

Het boek is aangeboden door de organisatoren van de Bakeplus Sinterklaascampagne. De prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane spelen een belangrijke rol in het verhaal.

De boekjes zijn goed aangekomen. ‘Namens hunne Majesteiten de Koning en Koningin zeg ik U hartelijk dank voor de boeken ‘Taart voor Sinterklaas’, die zij voor hun dochters hebben mogen ontvangen’, aldus de Persoonlijk Assistent van Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin.

17.500 exemplaren

Het verhaal ‘Taart voor Sinterklaas’ gaat over een jongen Bas, die een cadeau wil maken voor Sinterklaas. De vader van Bas is bakker en heeft het veel te druk om Bas te helpen, dus probeert Bas het zelf maar. Uiteindelijk wordt het een echte verrassing voor zowel Sinterklaas als de prinsesjes!

In totaal zijn 17.500 exemplaren gedrukt van het exclusieve voorleesboek! Dit is zeven keer zoveel als de reguliere oplage van de boeken van Len & Marjoliein Munnik. De Bakeplus Sinterklaas campagne is een daverend succes, aldus de organisatie.

Consumenten kunnen tot zaterdag 16 november a.s. nog sparen voor het boek. Daarna gaat de opvallende kleurplatenactie van start, waarmee mooie prijzen te winnen zijn, zoals een taartenbon voor een verjaardagstaart en ‘I love Sint’ longsleeves.

Reageer op dit artikel