nieuws

Inventaris Delfts Brood online geveild

Nieuws

Inventaris Delfts Brood online geveild

De bak- en broodlijnen van bakkersbedrijf Delfts Brood gaan op 15 juli online onder de hamer bij Troostwijk Veilingen.

Geïnteresseerden krijgen eerder al de mogelijkheid om een onderhands bod uit te brengen op de complete broodbaklijnen, verpakkingslijnen en meer. Deze lijnen zijn uitsluitend op afspraak te bekijken op vrijdag 21 juni. De sluitingsdatum voor onderhandse biedingen is maandag 24 juni.

Delfts Brood werd in maart failliet verklaard. Het bedrijf, voormalig bekend als Kees Bakt Het Zelf, bakte vooral voor supermarktketens Lidl en Aldi. Ook verschillende Delftse bakkers waren afhankelijk van Delfts Brood. Door stijgende grondstofprijzen kwam het bedrijf in de problemen. In de broodfabriek staan onder meer 4 complete broodbaklijnen. Een groot – en een kleinbroodbaklijn, een croissantenlijn en een stokbroodlijn inclusief verpakkingsmachines. Tot de inboedel behoren ook hoogwaardige verpakkingsmachines. Eerder werd al bekend dat er verschillende geïnteresseerden waren voor het bedrijf. Ondernemers krijgen nu tot begin volgende week de mogelijkheid om complete productielijnen te kopen op basis van onderhandse biedingen. Volgens Frank Adam, Commercieel Directeur bij Troostwijk Veilingen, is er ruime interesse vanuit eindgebruikers, zijnde grote bakkerijen uit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Noorwegen, Turkije, Griekenland en Israël.


Kijkdag

Geïnteresseerden die een onderhands bod willen uitbrengen kunnen een afspraak maken voor de kijkdag op 21 juni. Neem daarvoor contact op met Troostwijk Veilingen via delftsbrood@troostwijkauctions.com. De sluitdatum voor onderhandse biedingen  is maandag 24 juni. Voor overige geïnteresseerden is er een kijkdag voor de veiling op 12 juli van 10.00 tot 16.00 uur aan de Schieweg 64 in Delft. Biedingen kunnen online uitgebracht worden. De online veiling sluit op 15 juli om 14.00 uur.

Reageer op dit artikel