nieuws

Echte Bakker Koenen opent in Didam

Nieuws

Echte Bakker Koenen heeft op 17 augustus haar zevende filiaal geopend. De winkel aan de Wilhelminastraat in het centrum van Didam is overgenomen van Echte Bakker Brandts.

Echte Bakker Koenen opent in Didam

Bakker Brandts met winkels in Didam, Doesburg en Zevenaar heeft per 3 augustus faillissement aangevraagd en was al 2 weken gesloten voor verkoop. Echte Bakker Koenen heeft enkel de winkel in het centrum van Didam overgenomen, wat er met de overige winkels van Bakker Brandts gebeurt is nog niet bekend.

Koenen is trots om in deze tijd zo te mogen uitbreiden. ‘Nog geen 6 maanden geleden openden wij onze winkel in Nijmegen in de Sint Anna Molen, een ambachtelijk broodconcept op een unieke locatie, in een molen. En nu een prachtige verswinkel in het centrum van Didam’,  aldus Pascal Jansen van Echte Bakker Koenen. Met de uitbreiding van dit filiaal wil Echte Bakker Koenen zich nog meer onderscheiden van de traditionele bakkerij. Het assortiment desem, spelt en biologisch brood moet nog meer gaan groeien naast de bestaande meergranen-, volkoren- en tarwesoorten.

Reageer op dit artikel