nieuws

Bakkerij Van de Mortel strijdt voor prijs

Nieuws

Bakkerij Van de Mortel strijdt voor prijs

Bakkerij Van de Mortel uit Someren is één van de drie kandidaten voor de titel ‘Somerens ondernemer van het jaar’. Zij zijn begin juni door de gemeente Someren genomineerd.

Vorige week heeft eigenaar Frank Driessen van bakkerij Van de Mortel zijn bedrijf in het Ondernemerscafé gepresenteerd en daardoor in de finale terecht gekomen.

Frank Driessen zoekt nu steun van zijn collega’s. Want naast een vakjury, die de ondernemers interviewt, telt ook mee de steunbetuigingen van zijn collega-ondernemer (voor 25 procent) en die van zijn klanten (eveneens voor 25 procent).

‘Wij als ambachtelijke bakkers hebben volop kansen, maar moeten die wel benutten. Dat wordt gezien en beloond, getuige de nominatie van ons bedrijf’, aldus Driessen. ‘Ik hoop aak andere bakkers te laten zien, dat het kan. We zijn hartstikke levend. We moeten trots zijn op ons bedrijf en laten weten dat we er zijn.’

Driessen hoopt dat collega bakkers de moeite willen nemen om een stem op bakkerij Van de Mortel uit te brengen via ondernemer2013@ovs.nl om hen zo te helpen de titel in te wacht te slepen. ‘Dat zal de bakkersbranche in een positief daglicht zetten.’

Van de Mortel voert flink campagne via Facebook, flyers en advertenties. ‘Maar elke stem telt, ook die van collega bakkers.’

Meer informatie over de verkiezingen op

http://www.ovs.nl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=5&Itemid=13

Reageer op dit artikel