nieuws

Bakker Van Lieshout zet beelden inbreker online

Nieuws

Bakker Floris van Lieshout heeft zijn Facebookpagina gebruikt om een video te delen van een inbreker die vrijdagnacht in een van de filialen van de bakkerij inbrak. In vijf filialen van Floor van Lieshout is die nacht ingebroken.

Bakker Van Lieshout zet beelden inbreker online

Die nacht is er volgens hem een serie inbraken geweest: in Drunen aan de Grotestraat en daarna in Sprang-Capelle aan het Raadhuisplein. Vervolgens werd er ingebroken bij een filiaal aan het Looiersplein in Dongen. De camerabeelden op Facebook zijn van de inbraak die daarna volgde in Tilburg aan het Burgemeester van de Mortelplein. Als laatste zijn vrijdagnacht inbrekers binnengedrongen aan de Oerlesestraat in Tilburg. Vrijdagmorgen werd ook al een inbraak ontdekt in een bakkerij van de familie op de Heyhoefpromenade.

Klik hier voor de facebookpagina

Lees ook:
Vijf inbraken in een nacht bij zelfde bakker

Reageer op dit artikel