nieuws

Bakker en slager maken biologisch worstenbroodje

Nieuws

Bakker en slager maken biologisch worstenbroodje
Eigenaar Dido van Klinken van Stadsbakkerij Broodt.

Stadsbakkerij Broodt en Slagerij de Groene Weg in Eindhoven verkopen een gezamenlijk gemaakt biologisch worstenbroodje.

Het gekruide gehakt voor de broodjes wordt door slagerij De Groene Weg afgeleverd bij bakkerij Broodt. Die draait de worstenbroodjes met de hand en bakt ze vervolgens. De worstenbroodjes zijn zowel bij de slager als de bakker te koop. Voor veel consumenten is de herkomst van vlees belangrijk geworden. De Groene Weg werkt met vaste leveranciers, de Skal-certificering zorgt er voor dat de herkomst van alle ingrediënten traceerbaar is. Ook Stadsbakkerij Broodt verwerkt uitsluitend biologische ingrediënten die volledig traceerbaar zijn.

Een reportage over Stadsbakkerij Broodt was te lezen in Bakkerswereld van september.

Reageer op dit artikel