nieuws

Bakkerswereld: ‘print’ en ‘online’ vernieuwd

Nieuws

Bakkerswereld: ‘print’ en ‘online’ vernieuwd
Marijke Buijs, hoofdredacteur van Bakkerswereld, ga in een tweet een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van de nieuwe Bakkerswereld die vrijdag 12 december bij de abonnees op de mat ligt. Foto: @Buijsm68 / Twitter

‘Eerste nieuwe nummer @bakkerswereldnl is naar de drukker. Spannend!’ Dat twitterde Marijke Buijs, hoofdredacteur van Bakkerswereld, vrijdag 5 december na de deadline van Bakkerswereld nummer 24. Het vernieuwde magazine wordt morgen, dinsdag 9 december, gedrukt en ligt vrijdag 12 december bij de abonnees op de mat.

Niet alleen het magazine heeft een metamorfose ondergaan, ook de website Bakkerswereld.nl gaat er vanaf 12 december anders uitzien. Naast het feit dat ‘print’ en ‘online’ een up-to-date uitstraling krijgen, wordt de inhoud verder verbeterd. ‘Uit lezersonderzoeken blijkt dat bakkers meer dan ooit behoefte hebben aan informatie over het runnen van hun onderneming’, aldus de hoofdredacteur van het vakblad, dat sinds 1937 ‘het recept voor ondernemers’ is.

Reageer op dit artikel