nieuws

Tweede leergang Quality and Business Improvement in Food

Nieuws

Tweede leergang Quality and Business Improvement in Food

De leergang Quality and Business Improvement in Food bij HAS Hogeschool start op 16 september 2014 met haar tweede groep.

Food-professionals uit de eerste groep zijn enthousiast over de leergang en om nieuwe cursisten een goede indruk te  geven van de cursus kunnen zij zich gratis inschrijven voor een proefles op 2 september. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De leergang Quality and Business Improvement in Food bij HAS Hogeschool draaide afgelopen studiejaar voor de eerste keer. De cursus is een samenwerking tussen HAS Hogeschool en N&S Quality Consultants.

In deze post-hbo-cursus leren cursisten hoe ze de kwaliteit van voedingsmiddelen systematisch kunnen bewaken, verbeteren en borgen en indien nodig effectief hun  invloed kunnen gebruiken. Jac Giesen is cursusleider en zorgt voor de inhoudelijke match tussen de vraag van deelnemers en het aanbod van de kant van docenten. Zo ontstaat er evenwicht tussen diepgang van de kant van docenten en ruimte voor cursisten om onderling dagelijkse ervaringen uit te wisselen in het kwaliteitsvak in de food. “Ik ben trots op het feit dat we zo’n gemengde groep uit diverse branches bij elkaar hebben kunnen brengen. Op deze manier hebben de cursisten kunnen profiteren van elkaars specifieke inbreng. Zo kwamen projecten tot stand die voor alle deelnemers meerwaarde hadden.”

Klik hier voor meer informatie.

Reageer op dit artikel