nieuws

Online-veiling De Gouden Korenaar

Nieuws

Online-veiling De Gouden Korenaar
Foto BVA

De bedrijfsinventaris van Bakkerij De Gouden Korenaar in Bunnik wordt van 9 tot en met 12 mei geveild. Dit laat de curator van het bedrijf, advocaat L. Boender, weten. De bakkerij is in maart door de rechtbank in Utrecht failliet verklaard.

De online faillissementsveiling van bakkerij De Gouden Korenaar vindt plaats bij het online veilinghuis BVA Auctions.

In opdracht van curator Boender (DVDW Advocaten, Rotterdam) wordt de bedrijfsinventaris geveild. De inventaris omvat onder meer inrij- en rotatieovens, remrijskasten, oliebollenbaklijn, opbolkegels, afwegers, koelvriescellen, verpakkingslijnen, etiketteerlijnen, snijmachines en kantoorinventaris.

Veilinginformatie

Voor deze veiling is een kijkdag georganiseerd op de locatie Rumpsterweg 8e, 3981 AK te Bunnik op vrijdag 9 mei 2014 van 10:00 tot 16:00 uur. De veiling start tevens op vrijdag 9 mei 2014 om 17:00 uur en sluit vervolgens op maandag 12 mei vanaf 15:50 uur.

Reageer op dit artikel