nieuws

Bakwedstrijd Bake my Day vanaf maandag op Net5

Nieuws

Bakwedstrijd Bake my Day vanaf maandag op Net5
Hidde en Vicky staan te jureren.

De bakwedstrijd Bake my Day gaat vandaag (maandag 7 april) van start. Het programma is zes weken lang iedere werkdag om 19.55 uur te zien op Net5.

De jury van Bake my Day bestaat uit patissier Hidde de Brabander en Vicky Littlejohn, directeur van bakkerij-opleiding Bakery Institute. Ook zij geven in het Bake my Day-boek hun allerbeste baktips prijs.  In het programma Bake my Day – met als decor de oude Verkadefabriek in Zaandam – gaan Nederlandse amateurbakkers fanatiek de strijd met elkaar aan. 

De winnaar mag zich niet alleen ‘beste amateurbanketchef van Nederland’ noemen, maar krijgt ook een eigen bakboek. Dit Bake my Day-boek zal op vrijdag 16 mei feestelijk worden gelanceerd, zodra ’s avonds tijdens de finale-uitzending de winnaar wordt bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel