nieuws

Inschrijving Meesterexamen Boulanger 2015 gestart

Nieuws

Inschrijving Meesterexamen Boulanger 2015 gestart

De inschrijving voor het Meesterexamen Boulanger is van start gegaan. De reden van deze vroege start is de spontane aanmelding van een aantal aspirant-kandidaten. Het examen vindt in oktober 2015 plaats en wordt afgenomen bij het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

De projectgroep die zich bezighoudt met de Meestertitels is de afgelopen maanden verrast door meerdere bakkers die interesse toonden in het afleggen van het Meesterexamen Boulanger. De projectgroep vermoedt dat dit te maken heeft met het grote succes en de positieve impact van het Boulanger Examen van afgelopen najaar op de bakkerijbranche. In oktober 2015 kunnen maximaal zes kandidaten het praktijkexamen afleggen en hun visie en vakmanschap moeten bewijzen tegenover een internationaal georiënteerde jury.

Voorwaarden om deel te nemen:

– Tien jaar aantoonbare werkervaring;

– Werkzaam in de ‘praktijk’ in of vanuit Nederland;

– Aantoonbare doorlopende persoonlijke ontwikkeling door werkervaring en mogelijk

opleidingen en/of vakwedstrijden;

– Een geldige legitimatie (paspoort, rijbewijs of Europees identificatiebewijs);

– Beheersing van de Nederlandse taal.

Reageer op dit artikel