nieuws

Beko Nederland en Delital Gelato Service werken samen

Nieuws

Beko Nederland en Delital Gelato Service werken samen

Beko Nederland BV (de groothandel van de Coöperatieve Vereniging Beko u.a.) en Delital Gelato Service BV werken voortaan samen om de afnemers van Beko Nederland BV eenvoudig en snel te voorzien van kwalitatief hoogwaardige ijsgrondstoffen en -benodigdheden. Dat gebeurt onder de merknaam ForIce.

Dankzij de samenwerking kunnen afnemers van Beko Nederland BV binnen 24 uur beschikken over ijsgrondstoffen en -benodigdheden. Het assortiment van ForIce bevat alles wat nodig is om ambachtelijk schep- en softijs te maken: frozen yoghurt, softijs, schepijs, wafels, shakes, toppings, bag in box ijsmixen en nog veel meer. Gaat overmorgen de zon schijnen en bestelt de (banket)bakker vandaag voor 11.00 uur, dan kan hij morgen al het lekkerste ambachtelijke ijs maken.

Door op de knop ForIce te drukken, op de website van Beko Nederland (Beko-nederland.nl), komt men op de website van Delital Gelato Service. Daar vindt men het complete assortiment ijsgrondstoffen en -benodigdheden met actuele prijzen. Een bestelling plaatsen gaat snel en eenvoudig door in te loggen op de webshop van Delital. Facturering vindt plaats via de weekfactuur van Beko Nederland BV. De afnemers van Beko Nederland BV kunnen met al hun ‘ijsvragen’ terecht bij de klantenservice van Delital Gelato Service. En indien gewenst wordt vaktechnische ondersteuning geboden.

Reageer op dit artikel