nieuws

Grote brand bij Pré Pain Oldenzaal

Nieuws

In het bedrijfspand van afbakbroodjesfabriek Pré Pain in Oldenzaal is dinsdagmiddag een zeer grote brand uitgebroken.

Grote brand bij Pré Pain Oldenzaal
Archief Bakkerswereld

De hulpdiensten hebben het incident opgeschaald naar zeer grote brand. ‘Er trekt een grote rookpluim over de regio’, laat een woordvoerster van de brandweer weten. ‘Voorlopig is er nog geen sprake van brand meester.’ Er zijn meerdere korpsen uit Twente aanwezig. De brandweer is nog bezig met metingen en adviseert omwonenden ramen en deuren gesloten te houden.

In eerste instantie was het niet gemakkelijk om bij de brandhaard te komen. De 350 medewerkers die in het pand aanwezig waren, zijn veilig geëvacueerd. De brand is ontstaan in een koelvries-installatie.

Klik hier voor een foto-verslag (NU.nl)

Reageer op dit artikel