nieuws

Organisatie Bakker met Ster

Nieuws

Organisatie Bakker met Ster

De organisatie van Bakker met Ster ligt in handen van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Het NBC heeft als taak om deze verkiezing professioneel, onafhankelijk en objectief uit te voeren. Om dit te kunnen toetsen en te waarborgen, staat de organisatie onder toeziend oog van het bestuur Bakker met Ster. Het NBC-projectteam Frank Janssen en Sandra Pluim is verantwoordelijk voor de uitvoering van Bakker met Ster.

Doel
De verkiezing Bakker met Ster wordt jaarlijks gehouden met als doel het bevorderen van de kwaliteit en het imago van de totale bakkerijbranche. De verkiezing bestaat uit drie categorieën: Bakker met Ster, Banketbakker met Ster en Patissier met Ster. Op 25 mei 2013 worden de sterren uitgereikt aan ondernemers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Bestuur
Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van:
NBOV (Jos den Otter, voorzitter)
Bakkerswereld (Harrie Leijten)
Bakeplus (Toon Merks)
Beko-Benelux (Victor van der Pluijm)
BTF (Chantal Baas)

Reageer op dit artikel